Wanita Drakula Pemakan Ayam Hidup (Kejam!)

| February 15, 2012 | 0 Comments

Wanita Drakula Pemakan Ayam Hidup (Kejam!) | Seorang wanita pelik mempunyai satu tabiat yang sangat aneh di mana dia memerlukan seekor ayam hidup untuk memuaskan nafsu makannya. Keghairahan memakan ayam bagi manusia normal adalah apabila ayam tersebut telah dimasak. Namun lain bagi wanita ini. Apa yang peliknya juga, beliau langsung tidak menerima sebarang komplikasi penyakit akibat dari memakan ayam mentah tersebut. Cuba lihat gambar pelik wanita drakula makan ayam hidup di bawah.


Eh yang ni gambar hiasan sahaja, wanita pelik yang betul ada kat bawah ni.

Seorang wanita yang pelik bernama Miskaulah, 38 yang berasal dari Dusun Janganasem, Sidoarjo, Indonesia menghidap penyakit misteri  dan aneh iaitu ketagih untuk makan ayam hidup-hidup tanpa disembelih setiap hari. Miskaulah didakwa mampu memakan 5 ekor ayam hidup setiap hari.

Melayukini.net – Seperti yang difahamkan, wanita pelik ini mempunyai penyakit misteri yang mana ia gemar memakan ayam secara mentah iaitu langsung tidak dimasak. Kita doakan semoga wanita itu sihat sediakala dan mempunyai keinginan yang normal seperti orang lain.

Sumber: Malas Tulis | Koleksi Luar Biasa Dan Pelik Melayukini.net

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Luar Biasa dan Pelik

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *