Lelaki Tukar Muka Menjadi Muka Anjing

| March 6, 2012 | 24 Comments

Melayukini.net – Lelaki Tukar Muka Menjadi Muka Anjing | Gila! Inilah perkataan pertama yang penulis ingin sampaikan. Seorang lelaki yang berkemungkinan besar kehilangan kewarasan fikiran telah bertindak untuk menukar wajahnya yang agak kacak itu kepada seekor anjing secara kekal. Pembedahan kosmetik muka lelaki gila ini telah dijalankan di sebuah tempat yang tidak diketahui. Ingatlah bahawa sedangkan lelaki yang menyerupai seorang perempuan pun hukumya haram, inikan pula ingin menyerupai seekor anjing? Manusia kini sudah berani melakukan perkara di luar tabie sebegini. Tidak hairanlah gempa bumi berlaku di seluruh dunia kerana ada golongan melampau batas seperti ini. Mari kita lihat transformasi muka manusia kepada anjing yang dibuat oleh lelaki gila ini.





Muka Asal Lelaki Anjing. Hensem Je.



Sumber: Edisi Kini | Layari Berita Luar Biasa Informasi Malaysia Kini

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Category: Luar Biasa dan Pelik

About the Author ()

Comments (24)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Bella says:

    aku tak kesian kat dia . aku kesian kat anjing yang kene potong mulut tu . ape bangang sangat jantan ni tah .

  2. Apik Bone says:

    ader cam Absalom lam one piece..

  3. hafzin says:

    ape susah makan je yg dalam tongsampah tuh ..!!

  4. ina_shinchan says:

    untuk berlakon x….???mcm xkekal je bentuk pembedahan tu….anjing tu je yg kesian…

  5. SoonToBeDoctor says:

    alaar..ini keje photoshop lar..x real p0wn..klau fikir secara medically, pembedahan begitu adalah IMPOSSIBLE. just saying..peace.

  6. afzan omar says:

    muka betul dia hensem sejuta kali2!! apalah ada dalam kepala hotak dia???? dajjal yg dturunkan kebumikah??

  7. Manusia says:

    BODOH lahir jd manusia nk tkar jadi binatang pulak.. dasar binatang… bodohh

  8. gD gibbie says:

    afala yashkurun ?

  9. ZUL says:

    X LOGIK LA,X KE BERKULAT BERULAT TU MULUT ANJING LAMA2 MELEKAT KAT MUKA DIA TU.

  10. elyn shazlien says:

    such a stupid person in the worldddddddddddddddddd !

  11. Lutfi Syafiq says:

    merepek je ni… Bekulat laaa mulut hanjeng tu…

  12. anymos says:

    shit man!!!
    i will drag you to hell

  13. anis irianie says:

    Fake

  14. Rmz says:

    cam bengong…..xnak jadi manusia normal?pelik tul org zaman sekrg…

  15. cidox says:

    ni bukan pembedahan kekal la..daging mulut anjing tu mane bercamtum dengan kulit laki bangang nihh..ape kebodohh..

  16. KHai says:

    Memang dah giler betul lelaki tersebut… Next time nanti baru dia menyesal… Bagus2 dah hensem nak cari masalah… 🙂

  17. dantez says:

    xreal lgsg..nmpk sgt edit..dr segi biologically pon asenya x logic..sbb seolah2 menempek/melekatkan sesuatu daging pd kulit…kiranya..muka anjing tu xdpt nk berfungsi sekali ngn kulit laki tu..dan confirm akan jd bangkai dan membusuk.. *just pendapat peace.

  18. zrollz says:

    jgn terlalu taksub memberi komen.cuba anda perhati pic tersebut dengan jelas,terutamanya pic ke-2 & 3.lihat tangan doc yg besar dan benang yg berwarna biru.di edit semuanya,,hanya untuk menimbulkan kontroversi…

  19. aiman says:

    mak dia lahir sebagai manusia
    tapi nape dia nak sangat jadi anjing nape2

  20. zaki says:

    gila !!?? takda kerja .

  21. aron says:

    gilaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  22. bonama says:

    mustahil.. tisu manusia xkan bercantum dgn tisu anjing, bdn manusia xkan bleh terima tisu yg x sama dgn tisu bdn sendiri.. gbr tue npk real tp akibatnya x kekal, tisu dan sel2 kulit x mgkn akan bercantum malah tisu anjing tue sndiri akan reput dan busuk.. bengong2…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *