Makhluk Pelik Di Rusia (4 Gambar)

| March 3, 2012 | 5 Comments

Makhluk Pelik Di Rusia (4 Gambar) | Seekor makhluk pelik telah ditemui di Rusia yang memungkinkan ia berasal daripada daripada laut. Anggapan ini adala disebabkan ia dijumpai berhampiran dengan laut dan bentuk fizikalnya sama seperti seekor belangkas. Namun belangkas  tidak mempunyai ekor yang lebar berbanding yang kita lihat pada sebelum ini. Belangkas merupakan haiwan yang mampu hidup pada dua alam dan amat digemari kerana telurnya. Jom kita lihat gambar pelik makhluk misteri yang dijumpai di Rusia ini.

Lagi Makhluk Pelik Ditemui:

1. Makhluk Pelik Yang Dijumpai Di Gunung
2. Nelayan Menjumpai Makhluk Pelik
3. Makhluk Aneh Ditemui di Samudera India

Melayukini.net – Tetapi kan kalau sekali pandang, memang serupa dengan haiwan belangkas dengan bentuk fizikal yang sama. Namun kesahihan sebenar makhluk ini tidak diketahui memandangkan maklumat tidak mencukupi. Ada siapa-siapa pernah jumpa makhluk seperti ini?

Sumber: H Corner | Koleksi Luar Biasa Dan Pelik Melayukini.net

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Luar Biasa dan Pelik

About the Author ()

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ahmad Zaki says:

  Assalamualaikum…..

  Pada pendapat saya, ianya dari spesis “keluarga belangkas”. Seperti juga manusia, pelbagai keturunan dan pelbagai latarbelakang….

  Mungkin ia spesis belangkas yang amat jarang ditemui kerana belangkas yang paling biasa dilihatpun boleh dikategorikan sebagai haiwan yang pupus.

  Dan mungkin juga haiwan-haiwan ini berevolusi mengikut peredaran masa serta keadaan persekitarannya. Belangkas dikatakan termasuk dalam golongan haiwan “pra sejarah” seperti buaya, yang pernah hidup sezaman dengan dinasor…

  Panduan Ternak Ikan Tilapia! Klik Disini!

 2. Nampak seperti belangkas je

 3. Firdaus says:

  belakang umoh saye ade banyok !

 4. Eddy says:

  Triops??? Besarnye! ke sebab detail gambar tu jadi nampak besar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *