Lelaki Yang Boleh Membuat Wajah Pelik

| June 11, 2012 | 0 Comments

Melayukini.net - Lelaki Yang Boleh Membuat Wajah Pelik | Seorang lelaki yang dikenali sebagai Tang Shuquan menawarkan ganjaran 10,000 pound (RM49,000) kepada sesiapa yang boleh membuat memek wajah pelik seperti dilakukan olehnya. Lelaki ini sebenarnya mempunyai wajah yang normal seperti orang lain, akan tetapi kelebihannya itu membuatkan dirinya cuba ingin mencabar orang lain membuat aksi yang sama. Boleh lihat gambar di bawah.

Pemegang Rekod Dunia Guinness dari China untuk kategori muka terhodoh berumur 43 tahun itu kini mencabar pesaingnya yang mempunyai kelebihan serupa. Shuquan menyatakan dia mengambil masa tujuh tahun untuk berlatih sebelum merealisasikan bakat unik tersebut di peringkat antarabangsa kira-kira 10 tahun lalu.

Mac lalu, dia mengambil bahagian dalam rancangan televisyen, Rekod Dunia Guinness di Itali dan dianugerahkan AS$10,000 (RM32,000) serta pingat atas bakat luar biasanya.

Melayukini.net – Aksi memek muka pun boleh dapat angerah Rekod Dunia Guinness ya. Lelaki ini mampu membuat memek muka seperti ini antaranya salah satu faktor adalah mempunyai kulit yang anjal di bahagian permukaannya. Oleh kerana itulah dia tiada masalah untuk mengerutkan wajahnya.

P.S. I – 5 Air Terjun Paling Popular Di Dunia
P.S. II – 5 Penjara Paling Kejam di Dunia. Menakutkan!
P.S. III – Planet Marikh Mempunyai Tasik Ais Batu?

Sumber: X Lupa | Koleksi Luar Biasa Dan Pelik Melayukini.net

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Luar Biasa dan Pelik

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *