Pelik! Kucing Yang Suka Berenang (Foto+Video)

| June 24, 2012 | 0 Comments

Melayukini.net – Pelik! Kucing Yang Suka Berenang | Secara fitrahnya, kucing antara haiwan yang sangat takutkan air. Malah apabila dicurahkan air ke atas badannya, sudah tentu ia akan berlari menyelamatkan diri. Hal ini juga pernah terjadi kepada seekor harimau, dan pihak Melayukini.net pernah menyiarkan artikel mengenai harimau yang gemar makan daging di dalam air (LINK). Tetapi lain pula yang terjadi kepada kucing ini. Kucing ini suka berenang di lautan bersama tuannya semasa berkelah di pantai. Video yang di katakan berasal dari Rusia ini menjadi perhatian dunia setelah di muat naik di Youtube. Boleh tonton video di atas.


Dalam video itu, kelihatan si kucing menikmati berada di dalam air. Video itu juga memperlihatkan kucing berwarna hitam dan putih itu asyik saja berenang-renang di laut.

Melayukini.net – Sangat comel kucing ini gemar bermain air berenang bersama tuannya. Sudah tentu ia antara haiwan yang suka mandi dan tidak takut kepada air. Kucing yang basah terkena air, perlu segera mengeringkan badannya bagi mengurangkan rasa sejuk. Jika tidak ia boleh mati kerana kesejukan yang melampau.

P.S. I – 10 Tempat Paling Pelik Di Dunia
P.S. II – 5 Tempat Paling Ajaib di England
P.S. III – Subhanallah! Gambar Tasik Ais Gergasi Di Planet Marikh

Sumber: Tak Mungkin Benar | Koleksi Luar Biasa Dan Pelik Melayukini.net

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Luar Biasa dan Pelik

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *