Pelik! Jarum Keluar Dari Ibu Hamil

| July 25, 2012 | 0 Comments

Melayukini.net – Pelik! Jarum Keluar Dari Ibu Hamil | Seorang bakal ibu yang dikenali sebagai Kelly Donegan terkejut apabila sebarang jarum kecil tiba-tiba muncul dari perutnya yang sedang hamil. Setelah disiasat, rupanya jarum tersebut tertinggal dalam tubuhnya ketika doktor sedang melakukan pembedahan masalah usus pada tahun 2009. Dia menyedari apabila melihat sebatang jarum tersembul keluar melalui kulitnya hanya beberapa inci dari kedudukan bayi yang di jangkakan lahir enam minggu lagi.

Doktor juga melarang untuk melakukan sebarang pembedahan kerana secara tidak langsung ia boleh membahayakan nyawa bayi tersebut.

“Mereka juga tidak boleh melakukan X-ray untuk melihat apakah ada yang lain dalam perut saya, kerana sinar-X berbahaya bagi ibu hamil,” kata ibu tiga anak ini.

Apa yang boleh di lakukan setakat ini adalah menumpulkan bahagian hujung jarum yang tajam.

Melayukini.net – Memang sungguh berbahaya dan di atas kecuaian doktor sebelum ini, ibu hamil ini terpaksa menahan sakit untuk beberapa ketika bagi menjaga kandungan bayinya di dalam perut. Mungkin sekarang ini ubu hamil ini sudahpun selamat melahirkan anaknya.

P.S. I – 5 Makanan Paling Popular di Malaysia
P.S. II – Misteri Taman Marqueyssac di Perancis
P.S. III – Menakjubkan! Tasik Ais Berbatu di Planet Marikh

Sumber: Bard Bahtiar | Koleksi Luar Biasa Dan Pelik Melayukini.net

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Luar Biasa dan Pelik

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *