Ular Ini Masih Mengganas Walaupun Kepalanya Telah Putus (Foto+Video)

| July 29, 2012 | 2 Comments

Melayukini.net – Ular Ini Masih Mengganas Walaupun Kepalanya Telah Putus (Foto+Video) | Jika kepala sudah terpisah dari badan, maka secara logiknya, ia tidak mampu melakukan sebarang tindakbalas baik manusia mahupun haiwan. Tetapi sebuah video yang dirakam di mana seekor ular yang telah putus kepala dan badannya tetapi masih lagi boleh mendatangkan maut pada seseorang di mana ular yang hanya tinggal kepala tersebut masih mampu untuk memberikan patukan berbisa. Boleh tonton video di atas ini.

Gambar di atas, ular yang putus – gambar hiasan.

Melayukini.net – Sungguh berbahaya jika kanak-kanak bermain dengan kepala ular ini. Mungkin sangkaan awal, ular ini  mati akibat sudah terputus dua, tetapi bisanya masih ada lagi dan ini boleh menyebabkan seseorang itu menerima patukan berbisa.

P.S. I – 5 Makanan Paling Popular di Malaysia
P.S. II – Misteri Taman Marqueyssac di Perancis
P.S. III – Menakjubkan! Tasik Ais Berbatu di Planet Marikh

Sumber: Miraakim | Koleksi Luar Biasa Dan Pelik Melayukini.net

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Luar Biasa dan Pelik

About the Author ()

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Rahman Mahadzer aman says:

    INI MESTI (ULAR) ADA (KADDAM) BILA UMNO KALAH HABIS AHLI UMNO KENA BISA DIPATOK ULAR INI BILA PATI PAKATAN PAS NAK KALAH HATI2 DEGAN ULAR INI AKAN KEMBALI SEMULA KEPADA AHLI UMNO.HATI2 DI HARI MENDATANG PADA AHLI UMNO

  2. Akmal says:

    Benda for information macam ni pun nak dipolitikkan. Dangkal betul pemikiran. Nak politik sangat, pergi blog politik la.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *