Ngeri! Penemuan Tubuh Manusia Dalam Perut Ikan Jerung

| August 5, 2012 | 0 Comments

Melayukini.net – Ngeri! Penemuan Tubuh Manusia Dalam Perut Ikan Jerung | Seperti yang kita tahu, jerung merupakan spesis ikan pemangsa yang sangat bahaya. Spesis yang tinggal di lautan dalam ini mampu membunuh mangsa dalam sekelip mata sahaja. Satu kisah di mana Humphrey Simmons, sebuah pekerja bank telah berjaya menangkap seekor ikan jerung yang luar biasa beratnya jika dibandingkan dengan saiz ikan jerung berkenaan. Ikan itu ditangkap ketika beliau dan rakan-rakannya iaitu Keith Fergusan dan Stanley Bernard pergi menangkap ikan di laut pada suatu pagi Sabtu.

Namun telah terjadi sesuatu yang sangat mengerikan apabila ikan jerung itu memuntahkan sebelah kaki manusia! Mereka akhirnya membuat keputusan untuk membelah perut ikan berkenaan bagi tujuan mencari jasad mayat yang mungkin masih berbaki di dalam tubuh ikan jerung tersebut kerana mereka percaya ikan jerung itu sudah membaham manusia. Mangsa ikan berkenaan sehingga sekarang tidak diketahui.

Melayukini.net – Uishh ngeri betul tengok mangsa yang hancur di makan oleh seekor ikan jerung ini. Hasil daripada apa yang kita lihat, manusia ini mungkin baru sahaja dimakan oleh jerung tersebut kerana bentuk fizikal mangsa tidak hancur sepenuhnya. Memang jelas, ikan jerung merupakan haiwan pemangsa yang sangat bahaya.

P.S. I – 10 Tempat Paling Pelik Di Dunia
P.S. II – 5 Tempat Paling Ajaib di England
P.S. III – Subhanallah! Gambar Tasik Ais Gergasi Di Planet Marikh

Sumber: Informasi | Layari Berita Luar Negara Informasi Malaysia Kini

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Luar Negara

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *