Luar Biasa! Apabila Babi Ini Membuat Aksi Break Dance

| October 12, 2012

Melayukini.net – Luar Biasa! Apabila Babi Ini Membuat Aksi Break Dance | Jangan terkejut apabila apabila anda terserempak dengan seekor babi yang berjalan sambil membuat aksi break dance. Namun jangan disalah sangka kerana babi ini sebenarnya dilahirkan cacat tanpa kaki belakang, terpaksa harus dilatih berjalan dengan menggunakan kedua kaki depan. Dan hebatnya lagi, ia berjaya melakukannya. Haiwan cacat ini lahir pada bulan Julai di Wilayah Anhui China timur, dan menjalani minggu-minggu pertamanya dengan perjuangan keras, menurut pemiliknya Ge Xinping. Jom lihat gambar di bawah ini.

Xinping yang merupakan seorang petani mengatakan bahwa ia berhasil merawat babi tersebut dan membantunya berdiri dan berjalan sendiri dengan hanya menggunakan kedua kaki depan.

Babi muda ini sekarang dapat menyeimbangkan dirinya sendiri dan dapat berjalan-jalan tanpa bantuan. Hebat kan babi ini berjaya berjalan dengan dua kaki!

“Para penduduk desa semua mencintai babi itu, kerana ia berjalan seperti pesenam terbalik.” kata Xinping.

Melayukini.net – Memang sungguh luar biasa apabila seekor babi yang ternyata mempunyai bentuk fizikal badan yang besar mampu mengimbangi badan berjalan dengan hanya dua kaki sahaja. Rasa kasihan pula apabila ia dilahirkan tidak cukup sifat normal. Walaubagaimanapun usaha pemilik babi ini untuk melatih, berhasil.

P.S. I – Menakjubkan! Hanya Satu Tempat Sahaja Di Jepun
P.S. II – Restoran Yang Paling Unik Di Dunia!
P.S. III – Menarik! Cara Untuk Meningkatkan Penguasaan Bahasa Inggeris

Sumber: Tao Tau Ajer | Koleksi Luar Biasa Dan Pelik Melayukini.net

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Luar Biasa dan Pelik

About the Author ()

Comments are closed.