Pelik! Wanita Ini Suka Memeluk Orang Yang Tidak Dikenali

| June 5, 2013

Pelik! Wanita Ini Suka Memeluk Orang Yang Tidak Dikenali | Tidak dinafikan,memeluk seseorang itu dapat merapatkan lagi hubungan apatah lagi jika ia ibu dan ayah malah suami dan isteri. Namun ada seorang wanita ini bertindak memeluk orang yang tidak dikenalinya. Bukan sekali dua, tetapi dipercayai hampir setiap hari dirinya berbuat begitu dengan alasan ia dapat melepaskan rindu dengan kawan-kawannya. Bagi kita, ia tidak ada masalah dengan syarat hanya memeluk yang mempunyai jantina yang sama sahaja. Boleh lihat gambar di bawah ini.

peluk1

Ini adalah Melinda Schmidt, seorang gadis yang baru di bandar besar, yang telah menemui cara baru untuk mengubati rindunya – dengan pelukan.

Schmidt berasa sunyi apabila dia berpindah ke North Carolina,jadi dia mendapat idea untuk menghilangkan rasa rindunya pada kawan-kawannya dan kampung di tempat dia membesar.

Jadi dia berjanji untuk memeluk seseorang yang baru setiap hari untuk sepanjang tahun ini.

Bukan semua orang yang suka dengan cara Melinda melepaskan rindunya itu walaupun niatnya adalah baik. Kebiasanya, Melinda akan memilih orang-orang yang akan beliau peluk. Sebagai contoh orang yang lalui hari-hari yang buruk di depan matanya.

peluk2

peluk3

peluk5

peluk4

P.S. I – Menakjubkan! Hanya Satu Tempat Sahaja Di Jepun
P.S. II – Restoran Yang Paling Unik Di Dunia!
P.S. III – Menarik! Cara Untuk Meningkatkan Penguasaan Bahasa Inggeris

Sumber : Dairi Share

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Luar Biasa dan Pelik

About the Author ()

Comments are closed.