Biar Betul! Kucing Ini Suka Mengurut Tuannya (Video)

| July 2, 2013

Biar Betul! Kucing Ini Suka Mengurut Tuannya (Video) | Siapa di sini seorang yang tergolong sebagai pencinta kucing? Sememangnya orang yang sukakan kucing akan berasa gemar melihat gelagat mereka setiap hari. ada satu gelagat yang inginkan dikongsikan bersama anda. Seekor kucing ini bertindak mengurut seorang wanita tua. Gelagatnya yang dirakam itu, seolah-olah ia menjadi seorang tukang urut. Apa yang menariknya lagi, sesudah mengurut, ia terus mencium wanita tua itu.. alahai comelnya! Boleh tonton video di atas ini.

kucing

Haiwan peliharaan serta tuannya sering tidak dapat dipisahkan. Bahkan ada juga penjaga yang akan menangis teresak-esak tatkala haiwan kesayangan mati. Haiwan peliharaan kebiasaannya menjadi teman ketika sunyi.

Mana tidaknya, haiwan seperti kucing, arnab dan anjing adalah antara haiwan yang paling manja dengan penjaganya. Kali ini ingin berkongsi sebuah video yang menunjukkan bagaimana seekor kucing mengurut tuannya.

kucing23

Mungkin kucing tersebut mempunyai naluri kasih sayang yang amat tinggi hinggakan kucing itu tidak lepas mengurut seorang nenek tua.Bukan itu sahaja, kucing itu turut mencium nenek tersebut mungkin sebagai tanda kasih sayangnya terhadap tuan.

Saksikan gelagat kucing tersebut.

P.S. I – 5 Tempat Paling Popular di Korea
P.S. II – 10 Asrama Paling Seram di Eropah
P.S. III – Subhanallah! Tasik Ais Gergasi Di Planet Marikh

Sumber : MyNewshub

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Luar Biasa dan Pelik

About the Author ()

Comments are closed.