Gempar! Mayat Dalam Kereta Ditemui Selepas 40 Tahun (6 Foto)

| September 21, 2013

Gempar! Mayat Dalam Kereta Ditemui Selepas 40 Tahun (6 Foto) | Penemuan yang tidak disengajakan! Ini yang terjadi apabila pihak polis dikatakan sedang menguji peralatan sonar baru mereka baru-baru ini. Penemuan ini telah menemukan enam mayat dalam dua kenderaan lama dari dasar sebuah tasik. Melayukini.net juga difahamkan, penemuan di Tasik Foss dekat Elk City itu dipercayai dapat menyelesaikan kes kehilangan beberapa individu yang berlaku lebih 40 tahun lalu. Dua kenderaan yang ditemui ialah kereta Chevrolet keluaran 1950-an dan Camaro keluaran 1969. Anda boleh lihat gambar di bawah ini.

mayat1

Di dalam Camaro itu polis menemui tiga set rangka dipercayai remaja tempatan yang hilang selepas keluar memandu pada 1970. Di dalam Chevrolet pula, terdapat tiga lagi mayat iaitu lelaki berusia 69 tahun dan dua rakannya yang hilang pada akhir 1950-an atau awal 1960-an.

Pihak berkuasa belum mengenal pasti mayat secara rasmi, tetapi akhbar tempatan sudah mendapat kaitan jelas antara Camaro dan remaja yang hilang berkenaan.

Mereka masih menunggu keluarga mangsa yang terbabit mendedahkan nama mereka. Jimmy Allen Williams 16, Thomas Michael Rios, 18, dan Leah Gail Johnson, 18, hilang pada 20 November 1970 selepas menaiki Camero milik Williams.

Walaubagaimanapun, selepas 40 tahun, mereka masih disenaraikan sebagai orang yang hilang selepas dipercayai lesap ketika menuju ke perlawanan bola sepak dekat Elk City

mayat2

mayat3

mayat4

mayat5

mayat6

P.S. I – 5 Tempat Paling Popular di Korea
P.S. II – 10 Asrama Paling Seram di Eropah
P.S. III – Subhanallah! Tasik Ais Gergasi Di Planet Marikh

Sumber : Nizarazu

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Category: Luar Negara

About the Author ()

Comments are closed.