Inilah LUAHAN VIRAL Pensyarah KUIN Kepada Pelajar Thai Yang MAUT Selepas Graduasi !!!

| October 22, 2015 | 0 Comments

Inilah LUAHAN VIRAL Pensyarah KUIN Kepada Pelajar Thai Yang MAUT Selepas Graduasi !!! | Semalam kita dikejutkan dengan pemergian seorang pelajar Kolej Universiti Insaniah, Kuala Ketil, Kedah yang meninggal dunia selepas terlibat dalam kemalangan jalanraya. Beliau terlibat dalam kemalangan jalanraya selepas baru selesai menerima segulung ijazah di majlis konvokesyen KUIN ke-17. yang berlansung semalam.

1


Jenazah Miti ditutup dengan jubah konvo miliknya

Ramai netizen rasa terharu kerana sebelum pergi beliau sempat menggenggam sekeping ijazah dan ada juga menyatakan terkejut dengan kejadian berkenaan. Beliau adalah Miti Teomphol atau nama Islamnya Godri yang merupakan seorang pelajar antarabangsa dari Bangkok, Thailand mengambil Kuliah atau bidang Syariah di KUIN, berkelana menuntut ilmu di Malaysia.

Tetapi ada sesuatu yang membuatkan admin betul-betul tersentuh selepas membaca satu luahan daripada seorang pensyarah bahasa Inggeris yang mengajar Miti di mana beliau telah memuatnaik luahannya di laman Facebook. Beliau yang menggunakan nama Facebook Uwais Uwais menceritakan pengalamannya selama mengajar Miti dan ternyata tulisannya itu begitu menyentuh hati netizen yang lain.

Berikut adalah luahan beliau.

Sebak rasa apabila membaca luahan beliau ini, sapa yang potong bawang petang-petang ni. Apapun bersama kita doakan semoga roh arwah Miti atau Godri pergi dengan tenang dan ditempat dikalangan orang-orang beriman. – KREDIT SIAKAP KELI.

P.S. 1 – Kereta Alphard Ini Melanggar Seekor Lembu Di Melaka… Akibatnya Bakal MENGEJUTKAN Anda !!!
P.S. 2 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‪‎ICELAND‬ !!!
P.S. 3 – Rahsia Mengejutkan Di Sebalik Kemegahan Masjid Hagia Sophia Di Istanbul.
P.S. 4 – Inilah Taman Neraka Yang Menginsafkan Pengunjungnya.
P.S. 5 – PERNAH TENGOK 5 GAMBAR PROTON JEBAT INI ? MEMANG MENGANCAM !!!

Tags: , , , , , ,

Category: Tempatan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *