‘Tak Sanggup Tengok Baju Tu, Anak Dah Takde’ Inilah WhatsApp Dari Customer Saya…

| March 17, 2016 | 0 Comments

‘Tak Sanggup Tengok Baju Tu, Anak Dah Takde’ Inilah WhatsApp Dari Customer Saya…Allahuakbar, baru pos barang customer ini semalam. Hari ini dia hantar WhatsApp memaklumkan anak dia sudah meninggal dunia.

2 (1)

Peringatan kepada diri saya dan anda semua. Mungkin kadang-kadang anak kita nakal, baru tidur 3 minit sudah bangun, jam 2 pagi masih tak mahu tidur, asyik meminta didukung dan bila letak di bawah menangis pula.

Tetapi ingatlah bahawa anak adalah pinjaman dari Allah. Bila-bila masa Dia boleh mengambilnya kembali dari kita.

1 (1) 2 (1)

Just enjoy the moment together sebab kita tidak pasti bila kali terakhir kita dapat melihat mereka. Semoga keluarga anak syurga ini tabah menghadapi dugaan ini. Al-fatihah. – Aizzaty Rohshaidah

P.S. 1 – Selepas Tun M Keluar Umno…Inilah Cabaran Pertama Tun M Kepada Najib Razak Yang Buat Ramai SETUJU !!!
P.S. 2 – Menantu Perdana Menteri JAWAB Dakwaan Tun Mahathir Tentang 16 Tong Hadiah Di Majlis Pertunangannya !!!
P.S. 3 – “Saya Susah Nak Bersuara Selagi Dilabel Anak TPM” Inilah Luahan Datuk Nurulhidayah Apabila Statusnya Selalu Dipersoalkan !!!
P.S. 4 – Inilah Luahan SAYU Seorang Ibu Dari Hari Anaknya Hilang Sehinggalah Ditemui Meninggal Dunia Akibat Kemalangan Empat Sahabat !!!
P.S. 5 – Orang Melayu Yang Bising Tentang 1.5 Juta Pekerja Asing…Cina Ada Komen??Takda Kan” Inilah Kata-Kata ‘PEDAS’ Anak Zahid Hamidi !!!

Tags: , , , , , ,

Category: Fakta dan Informasi

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *