Sayu…Si Bapa Memeluk Tubuh Anak Bongsunya Yang MAUT Dalam Kemalangan !!!

| April 14, 2016 | 0 Comments

Sayu…Si Bapa Memeluk Tubuh Anak Bongsunya Yang MAUT Dalam Kemalangan !!!Tampin: Suasana sedih menyelubungi lokasi kemalangan apabila seorang bapa hanya mampu menangis sambil memeluk tubuh anaknya yang meninggal dunia selepas motosikal ditunggang dirempuh lori tangki dalam kejadian langgar lari di Kilometer 4, Jalan Gemas–Tampin, Jalan Desa Permai berhampiran Kampung Keru, di sini, jam 8.30 malam kelmarin.

tangis01.transformed

Yaacob Abd Hamid, 61, tiba di lokasi sebaik dimaklumkan kejadian menimpa anak bongsunya, Abdul Qayyum Maula, 20, yang juga penuntut Politeknik Port Dickson (PPD). Dia memeluk anaknya sambil menangis menyebabkan ramai yang berada di situ turut berlinang air mata.

Dengan linangan air mata, Yaacob sempat meminta maaf kepada anaknya sebelum membaca beberapa ayat suci al-Quran sementara menunggu kedatangan polis.

Kemalangan berlaku ketika Abdul Qayyum Maula yang juga penuntut tahun tiga kursus kejuruteraan elektrik dalam perjalanan pulang dari rumah rakan sebelum Honda EX5 ditunggang dirempuh lori tangki.

P.S. 1 – Tindakkan Lelaki Ini MENGEJUTKAN Satu Sekolah Apabila Dia MENCEROBOH Tandas Perempuan Hanya Kerana Ingin….
P.S. 2 – Wanita Ini Dihadiahkan Ais Krim Je Dari Suaminya, Tapi Bila Tengok Didalam.. Sweet Gila!!!
P.S. 3 – “Suami Hilang Ingatan Akibat Strok Haba”
P.S. 4 – “Kata Susah Dan Derita Dengan GST Tapi Lebuhraya Sesak,Lapangan Terbang Sesak Pergi Umrah Dan Bercuti”Inilah Hujah YB BN Tentang GST !!!
P.S. 5 – PANAS….Inilah Pendedahan TERBARU DS Mukhriz Mahathir Tentang Isu 2.6b Yang Buat Ramai Ahli UMNO TERKEJUT !!!

Tags: , , , , ,

Category: Fakta dan Informasi

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *