Gara² VIRAL Gambar Misbun Sidek Bersama Pemain Denmark… Inilah Tindakkan BIJAK Kelab Badminton Buat Lee Chong Wei Yang Buat Peminat Badminton SETUJU !!!

| May 24, 2016 | 0 Comments

Gara² VIRAL Gambar Misbun Sidek Bersama Pemain Denmark… Inilah Tindakkan BIJAK Kelab Badminton Buat Lee Chong Wei Yang Buat Peminat Badminton SETUJU !!! |Kelab badminton Nusa Mahsuri sedia membuka pintu untuk pemain negara terutama Datuk Lee Chong Wei berguru dengan bekas jurulatihnya, Datuk Misbun Sidek sebagai persiapan akhir menjelang Sukan Olimpik Rio 2016.

doc61rjxrz3pqewm002iyu

Misbun jadi tumpuan selepas tersebar gambar beliau mengendalikan beberapa pemain Denmark berlatih di Nusa Mahsuri, beberapa bulan lalu.

Denmark berjaya menewaskan Malaysia di separuh akhir sebelum menjulang Piala Thomas sekali gus mencetuskan perdebatan, mengapa Persatuan Badminton Malaysia (BAM) tidak mengambil langkah sama.

Realitinya, Nusa Mahsuri yang dikendalikan Jalani Sidek, sedia membuka pintu perbincangan untuk membantu pemain negara.

“Kita harus berkerjasama dengan para pemain untuk membantu mereka meraih kejayaan dan cuba untuk membantu Chong Wei untuk meraih pingat emas di Sukan Olimpik,” jelas Jalani.

Selain Denmark, beberapa negara seperti Jepun dan India turut mendapatkan khidmat Misbun.

Bagaimanapun, Jalani enggan menuding jari kepada mana-mana individu termasuk Pengarah Teknikal (BAM), Morten Frost yang dikritik kerana tidak memberi bantuan secukupnya ketika Malaysia menghadapi Denmark.

“Kita perlu bertungkus-lumus dalam persiapan Chong Wei untuk di Rio nanti kerana dia merupakan harapan tunggal Malaysia raih pingat emas,” tambahnya lagi.

Sumber : Stadium Astro

P.S. 1 – Baru Masuk Islam.. Respons Majikannya Buat Dr Zakir Naik PILU !!!
P.S. 2 – Wartawan The Star Dedah BAHAYA Minum Dari Mesin Air Layan Diri Yang Ramai TAK TAHU !!!
P.S. 3 – Kahwin Suami ALIM Di Depan. Rupa-rupanya Malam Itu Suami Saya Sanggup Kunci Pintu Kerana…….
P.S. 4 – Isu D’Herbs KFA… Ini Luahan Warga Pokok Sena Yang Buat Ramai Tumpang SEDIH !!!
P.S. 5 – PANAS….Inilah Pendedahan

Tags: , , , , ,

Category: Sukan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *